Aposta per l’experiència!

Confiar el teu projecte de restauració a Oliveira’s Catering és apostar per una empresa amb més de 25 anys d’experiència. És confiar en el rigor i en la transparència, en la proximitat i la vocació de servei. Defensem una restauració de proximitat.

A Oliveira’s Catering creiem que cada projecte és únic i és per això que creem solucions a mida de cada necessitat i cada client, sempre sota la premissa d’aportar valor en totes les fases en les que participem. Volem convertir-nos en un partner a llarg termini.

Els nostres serveis

A Oliveira’s Catering tenim quatre línies de servei amb les quals oferim una solució integral a tot tipus de clients. Des del càtering en línia calenta fins l’organització de la vessant gastronòmica de casaments i events corporatius, passant pels projectes d’outsourcing de col·lectivitats, cafeteries o restaurants.

 

Càtering

La nostra cuina central de 1.500m2 serveix a diari col·lectivitats, empreses, esdeveniments o convencions. Cuinem els millors menús a mida i els entreguem on i quan ens diguis.

Gestió d’Espais

Restaurants, cafeteries, centres esportius o espais de restauració col·lectiva i corporativa. Sempre oferim als nostres clients la màxima qualitat, rendibilitat i eficiència

Solucions a mida

Presentacions d’empresa o particulars, celebracions, inauguracions, coffee breaks o projectes a mida. Tenir un equip de confiança al teu costat és bàsic per tenir la tranquil·litat de que cada event serà un èxit.

Casaments

En un dia tan especial, ens encarreguem de tot perquè vosaltres us dediqueu només a gaudir. Cada projecte és un nou repte i cada parella satisfeta un gran record.

Open chat
En què et podem ajudar?
Està interessat/da? Pots demanar pressupost!